image
Sursa foto: flickr.com

Horoscop complet August 2019: A venit momentul să îți asumi riscuri necesare

Horoscopul lunii August 2019 aduce schimbari importante pentru zodii.

BERBEC - Incepi sa te simti bine din nou. Iulie a fost o luna plina de provocari pentru tine, insa ai reusit sa treci peste necazuri. Te simti in elementul tau si incepi sa iti vindeci toate ranile trecutului. Ti-ai putea gasi o noua pasiune sau inspiratia pentru a incepe un nou proiect.

TAUR - Tot ceea ce stiai incepe sa schimbe. Trage aer adanc in piept si pregateste-te pentru avalansa de ganduri care urmeaza sa te cuprinda. Nu va fi o perioada usoara si va trebui sa iesi in afara zonei tale de confort. Gandeste-te bine la toate lucrurile pe care vrei sa le faci in continuare.

GEMENI - Incepe o luna in care vei comunica mult si corect. Vei avea un ritm mai accelerat decat de obicei si iti vei face noi relatii si parteneriate. Asigura-te insa ca nu iti pierzi visurile din vedere. Credinta ta ar putea fi pusa la incercare, asa ca mentine-ti mintea si sufletul deschise.

RAC - Te gandesti mai mult la resursele financiare. Ai mai multi bani ca niciodata, asa ca trebuie sa te asiguri ca nu ai cheltuieli exagerate. In special in zona calatoriilor. Munca grea iti este in sfarsit rasplatita. A venit momentul sa te asociezi cu persoane care sunt la fel ca tine. Nu trebuie sa iti faci probleme, ci doar sa-ti pastrezi mintea deschisa.

LEU - Este luna ta si stralucesti cu putere. Toate dorintele tale sunt mai aproape de a se indeplini. Te simti plin de energie si este o perioada buna pentru a impresiona. Iti cauti jumatatea? Este posibil sa o gasesti. Incearca doar sa joci dupa reguli si sa nu incerci sa revolutionezi sistemul. Ai putea da gres.

FECIOARA - Ai nevoie de o pauza, asa ca vei ramane ascuns de ochii celor din jur in aceasta luna. Iti vei canaliza energia in aspecte ale vietii private. Dormi cat mai mult si incarca-ti bateriile. Ai nevoie. Vei incepe sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva noua.

BALANTA - Incepi sa te gandesti mai mult la ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata ta. Iti faci mai multe relatii si inveti lucruri noi. Ai putea chiar sa faci cumparaturi importante pentru casa. Viata ta sexuala ar putea fi revolutionata de ceva/cineva nou in aceasta luna. Pregateste-te pentru iubire, bucurie si aventura.

SCORPION - Nu iti fie teama de schimbare. Planetele sunt de partea ta si te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii. Emani autoritate si vei reusi sa obtii ceea ce iti doresti. Stai bine si in zona financiara. Este important sa stii exact cat valoreaza munca ta.

SAGETATOR - Incepi sa iti extinzi orizonturile. A venit momentul sa iti ausmi riscuri. Calatoreste, invata ceva nou, cunoaste noi persoane. Esti plin de energie si gata pentru noi experiente. Te simti din nou bine si profiti de toate oportunitatile care apar pe drum.

CAPRICORN - Treci printr-o transformare intensa si profunda. Incepi sa prioritizezi lucrurile cu adevarat importante pentru tine, insa ai putea fi socat de rezultate. Te simti mult mai conectat cu sinele. In plus, vei fi gata sa lupti pentru ceea ce crezi si ceea ce simti.

VARSATOR - Primesti exact ceea ce oferi. Vei fi concentrat in aceasta luna asupra relatiilor 1 la 1 cu cei din jur. Nu-ti lasa insa ego-ul sa preia controlul. Vei reusi sa dezamorsezi bombele care ar putea aparea pe parcurs. In plus, vei reusi sa iesi din zona ta de confort si sa vezi cum arata viata de fapt.

PESTI - Incepi sa te bucuri din ce in ce mai mult de toate lucrurile care ti se intampla. Vei fi mai concentrata asupra starii fizice, mentale si psihice. Te-ai putea distra mai mult la locul de munca si ai putea primi motivatia pe care o cauti de foarte mult timp. In plus, iti vei aminti care este misiunea ta si vei incerca sa iti indrepti toate actiunile spre ea.

Noutăţile partenerilor

comentarii: