image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo va avea un nou antrenor: Allegri, OUT de la Juventus; Cine e favorit să-l înlocuiască

Massimiliano Allegri pleacă de la Juventus! Calciomercato anunță că președintele celor de la Juventus, Andrea Agnelli, vicepreședintele Pavel Nedved și directorul sportiv al clubului, Fabio Paratici, au avut o ședință miercuri după-amiază și au luat decizia de a-l schimba pe Allegri!

În ciuda faptului că a câștigat titlul în fiecare sezon pe banca lui Juve, eșecurile din UEFA Champions League i-au făcut pe conducători să decida că e momentul unei schimbări.

Antonio Conte este principalul candidat pentru înlocuirea lui Allegri, însă acesta este curtat intens și de Inter Milano. Conte este preferat de către Nedved și Paratici, cei care au încercat să-l convingă și pe Agnelli că este varianta cea mai bună pentru Juventus.

Italienii mai scriu că Allegri este la rândul său curtat. Este considerat varianta ideală pentru Paris Saint-Germain, fiind preferat lui Ten Hag și Mourinho, însă și cei de la Barcelona îl iau în considerare în cazul în care se va lua decizia de a-l demite pe Ernesto Valverde după dezastrul cu Liverpool din UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: