Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repesciuc, a precizat, pentru Jurnal.md, că omorul a avut loc în amiaza zilei de ieri, iar suspecții au fost opriți de poliția locală în jurul orei 16:00, în timp ce se deplasau cu tractorul cu remorcă spre extravilanul din satul Chircăiești, raionul Căușeni.

În urma verificărilor, în remorcă a fost găsit cadavrul unui bărbat pe care erau semne de moarte violentă. Polițiștii au mai depistat că atât șoferul tractorului, cât și pasagerul, erau în stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie de 1,40 mg/l, ceea ce înseamnă aproape comă alcoolică.

Cercetările preliminare au arătat că omorul a avut loc ieri, 6 iulie, în urma unei beții între victimă, un bărbat de 34 de ani, și alți doi bărbați, tată și fiu, unul de 30 de ani și altul de 57.

În toiul chefului, care s-a dat acasă la suspecți, la un moment dat s-a iscat o ceartă între victimă și bărbatul de 57 de ani, care a luat o rangă de metal și l-a ucis pe bărbatul de 34 de ani.

Pentru a ascunde cadavrul, tatăl și fiul au încărcat trupul neînsuflețit în remorcă și au pornit spre extravilanul din Chircăiești, însă au fost prinși pe drum.

Cei doi au fost reținuți și acum riscă de la 15 până la 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.

omor Căușeniomor Căușeni