image
Sursa foto: captură video

”Nu sunt idiot, dar nu te văd!” Carlo Ancelotti, înainte de Liverpool- Real Madrid

Carlo Ancelotti (62 de ani) nu pare marcat de miza marii finale a UEFA Champions League, care se va disputa diseară, la Paris, între Liverpool și Real Madrid.

Sau, cel puțin, știe să mascheze emoțiile. La conferința oficială de presă, tehnicianul italian a fost protagonistul unui moment care a stârnit hohote de râs.

Finala Ligii Campionilor, evenimentul numărul unu în fotbalul european, a atras foarte mulți reprezentanți mass-media în capitala Franței. Sala era ticsită de reprezentanți mass-media, astfel că Ancelotti a fost sincer atunci când a intrat în dialog cu unul dintre jurnaliști.

Jurnalist: ”Salut, Mister!”

Carlo Ancelotti: ”Salut!”

După câteva clipe se aude din sală: ”Aici, sus. În centru”. Ancelotti pare puțin confuz. Îi arată și Thibault Courtois, dar și Marcelo, ambii prezenți acolo, în ce direcție să se uite.

Carlo Ancelotti: ”Da. Nu sunt idiot, dar nu te văd. E multă lumină” (n.r. - râde)

Jurnalist: ”Vreau să știu dacă ești fericit”

Carlo Ancelotti: ”Eu? Nu, sunt foarte trist”. (n.r. - râd toți)

Aceeași stare de bucurie au împărtășit-o jurnaliștilor și cei de la Liverpool. Jurgen Klopp (54 de ani) a replicat:

”Sunt foarte fericit că suntem aici. Și am fi jucat și petanque, dacă mă întrebați. Prima întrebare: cine este favorită în acest meci? A fost o întrebare ușoară. Iar a doua... Întrebare ușoară?! (n.r. râde).

Ai spus că e o întrebare ușoară, dar nu mi se pare așa pentru că nu am un răspuns ușor. Nu știu ce să zic”, a mai spus Klopp.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: