image
Sursa foto: captură

Un bărbat beat din Ungheni s-a aruncat în fața unei mașini de poliție // VIDEO

Un bărbat de 51 de ani, din Ungheni a fost lovit de o mașină în timp ce traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 18:50.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, un angajat al Inspectoratului de Poliție din Ungheni, în vârstă de 39 de ani fiind la volanul automobilului de serviciu, cu girofarul pornit, a lovit bărbatul care traversa strada Ștefan cel Mare înafara trecerii de pietoni.

Observându-l că aleargă haotic pe partea carosabilă, polițistul a staţionat pe partea dreaptă a traseului, însă pietonul continuând să alerge, s-a tamponat în partea din faţă a automobilului de serviciu, după care a căzut.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă al IP Ungheni, şeful IP Ungheni, precum şi procurorul de serviciu din cadrul Procuraturii raionului Ungheni.

Polițistul nu consumase băuturi alcoolice, iar automobilul de serviciu nu a fost deteriorat.

În rezultatul accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la Spitalul raional Ungheni, pentru acordarea ajutorului medical, fiind diagnosticat preventiv cu comoţie cerebrală, fără a fi spitalizat.

În urma controlului s-a stabilit că pietonul era în stare de ebrietate.

Pe cazul dat, a fost iniţiată ancheta de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: