image
Sursa foto: Revista TEO

Horoscop 6 noiembrie: Se pot reaprinde unele conflicte pentru nativii zodiei Balanță

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 6 noiembrie.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Berbec:

Este posibil să te simţi eliberat de o mare presiune interioară, dar în acelaşi timp să ai senzaţia că evenimentele te vor lua pe sus. Ai nevoie de mult calm şi de gânduri înţelepte.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Taur:

Păşeşti într-o nouă etapă a vieţii tale care va poate diminua multe dintre motivele care te obligau să faci schimbări majore, dar nu şi în domeniul sănătăţii.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Gemeni:

Te întorci la un grup de care ai vrut să te desprinzi complet pentru că ai multe de lămurit cu acei oameni, inclusiv planuri importante, făcute împreună.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Rac:

Primeşti o nouă şansă de afirmare pe plan profesional şi bine ar fi dacă ai respecta regulile de data aceasta, adică să nu ţii cont doar de propria viziune în ceea ce faci.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Leu:

Se poate spune că îţi vine mintea la cap, dar e mintea aceea care te îndeamnă să arunci convingerile inutile, aspiraţiile care te împovărează şi să repari relaţiile stricate.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Fecioară:

Vei avea ocazia, în următoarele luni, să te eliberezi de unele probleme financiare, dar şi să revii la sentimente mai bune legate de membrii familiei.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Balanţă:

Se pot reaprinde unele conflicte cu partenerii de orice fel, dar de data aceasta vei avea şansa de a le transforma într-un motor al schimbării benefice pentru toţi.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Scorpion:

Se anunţă o adevărată revoluţie în planul sănătăţii şi cel al muncii. Cel care va face această revoluţie eşti chiar tu şi o vei face de bunăvoie sau fiind obligat de situaţie.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Săgetător:

Te întorci la pasiunile tale, uitate şi abandonate, şi simţi că a ieşit soarele şi pe strada ta. Va ieşi ceva bun din aceste preocupări, dacă vei rămâne concentrat pe ele.

Horoscop, marți, 6 noiembrie 2018 – Capricorn:

Vei avea ocazia de a reveni asupra unor decizii care au produs un adevărat război în familie. Şi de data aceasta poate fi o luptă, dar nu e obligatoriu să fie cu dușmănie.

Horoscop 6 noiembrie 2018 – Vărsător:

Se creează contexte care te vor aduce mai aproape de cei care nu mai fac parte din viaţa ta de ceva timp, pentru a vă încheia socotelile aşa cum se cuvine.

Horoscop 6 noiembrie 2018 – Peşti:

Incepe o etapă mult mai dinamică în plan financiar, dar la fel de dinamică va fi şi dorinţa ta de a cheltui. Nu e obligatoriu să se numească cheltuieli, le poţi numi şi investiţii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: