image
Sursa foto: Getty Images

S-a aflat unde a fost mutat Michael Schumacher! Fostul campion este într-o vilă care i-a aparținut lui Florentino Perez

A mai fost divulgat un secret despre Michael Schumacher - fostul campion mondial de Formula 1 care a intrat în comă în urma unui accident la schi ar locui de fapt în Spania, nu în Elveția așa cum se credea până acum.

Germanul de 51 de ani stă împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Villa Yasmin este casa pe care Corinna Schumacher a achiziționat-o pentru 30 de milioane de euro, dar a negat-o mutarea chiar dacă primarul localității spaniole dezvăluise că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca la Las Brisas lângă Andratx în sud-vestul insulei.

Vila este amplasată pe o proprietate de 15 mii de metri pătrați și are două piscine, sală de fitness, o grădină imensă și loc de aterizare pentru elicopter. Proprietatea de lux aparținuse lui Florentino Perez din 2005, dar acesta a vândut-o în 2017 după moartea soției sale.

Informațiile confirmă astfel declarațiile fostei soții a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci.

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba.

Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă,” dezvăluise Elisabetta Gregoraci.

Situația lui Michael Schumacher este învăluită în mister după accidentul de schi suferit în 2013 și ieșirea din spital în 2014 când septuplul campion mondial a ajuns la Geneva.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: