image
Sursa foto: dse.md

Incendiu la Căușeni: Un apartament, cuprins de flăcări din cauza unui fier de călcat uitat în priză

Un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza unui fier de călcat uitat în priză. Incendiul s-a produs ieri într-un bloc de locuit de pe strada Unirii din orașul Căușeni.

Potrivit primelor informații, un apartament de la etajul doi al blocului a fost cuprins de flăcări. La fața locului au fost trimise două echipaje care au stabilit că scara blocului este inundată cu fum.

Pompierii au evacuat locatarii din bloc pentru a preveni intoxicația acestora.

Salvatorii au avut misiunea de a evacua dintr-un apartament o femeie cu dizabilități în vârstă de 72 de ani care nu reușea să iasă.

Incendiul a fost lichidat înainte să se răspândească în alte apartamente. Flăcările au distrus mai multe bunuri materiale.

Potrivit specialiștilor, cea mai probabilă cauza a incendiului este nerespectarea regulilor antiincendiare la exploatarea aparatelor de uz casnic. În procesul de intervenție, pompierii au găsit un fier de călcat conectat la priză. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 57 situații de risc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: