image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, bună de plată după câștigarea UEFA Champions League! Cui trebuie să-i achite 23 de milioane de euro

Real Madrid a câștigat meciul cu Liverpool, 1-0, și este, după o așteptare de patru ani, din nou câștigătoarea UEFA Champions League.

Ca urmare a succesului de la Paris, o clauză din contractul încheiat de Real cu Chelsea în 2019, pentru transferul lui Eden Hazard, s-a activat, iar clubul britanic trebuie să primească acum 20 de milioane de lire sterline, aproximativ 23 de milioane de euro.

Eden Hazard o costă, astfel, pe Real Madrid încă o sumă importantă de bani, deși contribuția sa la câștigarea trofeului a fost minimă.

Belgianul, transferat de la Chelsea în schimbul a 115 milioane de euro, a evoluat doar 83 de minute în ultima ediție a UEFA Champions League. Eden Hazard a jucat 66 de minute cu Sheriff, înfrângerea cu 1-2 din faza grupelor, nouă minute cu Inter, 2-0 în etapa a șasea a fazei grupelor, și opt minute cu PSG, 0-1 în turul ”dublei” din optimi.

Eden Hazard s-a confruntat și în acest sezon cu probleme cauzate de accidentări și, pe lângă cele trei apariții din UEFA Champions League, a mai bifat alte 20 de meciuri jucate în La Liga și Cupa Spaniei.

Deși Eden Hazard a reușit doar un gol și două assist-uri în cele 23 de partide jucate în ultimul sezon, Real Madrid nu vrea să se despartă de belgian în vară.

Fostul jucător al lui Chelsea vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul scadent în 2024 și să demonstreze în următoarele două stagiuni că încă mai poate face diferența la un nivel înalt.

Citeşte mai mult despre

comentarii: