image
Sursa foto: Getty Images

Thomas Tuchel a decis ce jucător vrea de la Barcelona, în tranzacţia pentru Neymar

Discuţiile pentru revenirea lui Neymar pe Camp Nou continuă, iar Thomas Tuchel a luat o decizie în ceea ce priveşte jucătorul oferit la schimb de către catalani, pe lângă cele 100 de milioane de euro pe care aceştia sunt dispuşi să le ofere

După transferurile lui Antoine Griezmann şi Frenkie de Jong, pentru care catalanii au cheltuit în jur de 200 de milioane de euro, este clar că aceştia nu pot să îl ia şi pe Neymar, în această vară, doar în schimbul banilor.

Catalanii au oferit, astfel, pe rând, pe Philippe Coutinho şi Ivan Rakitic, însă Tuchel ştie exact ce jucător îşi doreşte din lotul lui Ernesto Valverde. Ziarul AS anunţă că tehnicianul german îşi doreşte cu orice preţ includerea lui Ousmane Dembele în tranzacţie.

Tuchel îşi doreşte, astfel, o reunire cu Dembele, pe care l-a mai antrenat timp de un sezon, la Borussia Dortmund, în ediţia 2016/2017.

Dacă mai existau dubii în ceea ce priveşte plecarea lui Neymar de pe Parc des Princes în acest sezon, Thomas Tuchel le-a înlăturat ultima dată când a vorbit public despre acest subiect.

Tuchel a vorbit despre situaţia lui Neymar, la conferinţa de presă ulterioară partidei cu Nimes, din prima etapă a campionatului francez, câştigată de parizieni cu 3-0.

Tehnicianul german a confirmat declaraţiile directorului sportiv al lui PSG, Leonardo, de săptămâna trecută.

"Există negocieri între PSG, Neymar şi alt club. Nu pot să spun mai multe", a declarat Tuchel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: