image
Sursa foto: Getty Images

Ce veste! Primul turneu pentru Simona Halep după 3 luni de la accidentare

Simona Halep revine pe teren după 3 luni de la accidentarea la gambă. Fostul lider mondial s-a înscris pe lista turneului WTA de la Cincinnati, care de va disputa în perioada 14 - 22 august.

Practic, la data de start a competiției americane se vor împlini 3 luni și 2 zile de la accidentarea la gambă pe care a suferit-o românca la Roma. Din această cauză, Simona (29 de ani) a ratat sezonul pe iarbă, inclusiv Wimbledonul, și va juca pe hard la Cincinnati.

În plus, marea noastră campioană a ratat și Jocurile Olimpice.

Simona nu a mai jucat niciun meci oficial de pe data de 12 mai, când a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, ceea ce a făcut-o să rateze și Roland Garros-ul.

La Cincinnati, Simona Halep este a zecea favorită a competiției, după ce românca s-a înscris pe lista turnrului, care a fost recent publicată.

Simona Halep a mai disputat două finale la Cincinnati, una cu Garbine Muguruza (2017) și alta cu Kiki Bertens (2018).

Halep va părăsi top 10 WTA înainte de începerea turneului dde la Cincinnati, ceea ce nu s-a mai întâmplat pentru ea de peste 7 ani.

Turneul WTA de la Cincinnati este de categorie 1.000. Nu va lipsi de la această competiție niciuna dintre primele 10 jucătoare clasate.

După Cincinnati, pentru Halep urmează ultimul Gtand Slam al anului, cel de la US Open (30 august - 11 septembrie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: