image
Sursa foto: Getty Images

"Uitați de Real Madrid, Kylian Mbappe trebuie să meargă la Barcelona!" Un fost jucător al ambelor formații a dat verdictul

Samuel Eto'o, fostul mare atacant camerunez, consideră că Barcelona trebuie să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l deturna pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid.

Kylian Mbappe își încheie acordul cu PSG în vara anului 2022, la fel ca prietenul său Neymar. Oficialii grupării din capitala Franței și-au exprimat în numeroase rânduri dorința de a le prelungi contractele celor două staruri, însă nici francezul, nici brazilianul, nu au primit o ofertă concretă până în acest moment.

Real Madrid nu a reușit niciun transfer în ultima perioadă de mercato, iar marele obiectiv al campioanei Spaniei este aducerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu, vara viitoare. Samuel Eto'o, fostul atacant al Barcelonei, trecut și pe la Real, a aruncat bomba în privința mutării francezului de 22 de ani.

Fostul mare fotbalist camerunez a declarat că Mbappe s-ar plia mult mai bine pe stilul grupării catalane decât în formația lui Zidane: "Uitați de Real Madrid, Kylian Mbappe trebuie să meargă la Barca", a spus Eto'o, citat de Mundo Deportivo.

Youssoufa Moukoko, atacantul de doar 15 ani al celor de la Borussia Dortmund, face deja furori prin prestațiile sale excelente. Samuel Eto'o, fostul golgheter al Barcelonei, îl consideră "următorul mare fotbalist al planetei, după Messi" și a declarat că gruparea "blaugrana" trebuie să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe puștiul-minune de la Dortmund.

"Există un tânăr fotbalist care joacă la Dortmund, numit Youssoufa Moukoko. Are 15 ani și este următorul mare jucător, pentru mine, după Messi. Cu Antoine și Youssoufa, Barcelona ar avea un atac stelar", a spus Eto'o, citat de AS.

Moukoko a marcat 13 goluri în patru meciuri pentru formația U19 a celor de la Borussia Dortmund, unde este și căpitan la doar 15 ani. În total, tânărul atacant a marcat 196 de goluri în doar 124 de meciuri pentru echipele U15, U17 și U19 ale galben-negrilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: