image
Sursa foto: politia.md

Fabricau droguri și le comercializau prin Telegram: Un grup de tineri din capitală, reținuți în urma unor percheziții

Patru persoane, printre care un minor au fost reținute pentru producerea și comercializarea drogurilor în valoare de 150.000 de lei prin intermediul aplicației Telegram.

Potrivit poliției, membrii grupului printre care un minor cu vârsta de 17 ani, o femeie în vârstă de 23 ani și doi bărbați de 22 și respectiv 29 de ani, au creat o rețea de comercializare a drogurilor prin intermediul aplicației Telegram. Rețeaua era condusă de un membru cu abilități în domeniul IT.

Drogurile erau ascunse în locuri speciale, iar coordonatele și fotografiile cu acestea erau transmise centralizat operatorului care administra totul de la distanță.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul persoanelor au fost depistate peste 100 grame de droguri de tip PVP, 51 grame de Amfetamină, mai multe doze de marijuană, peste 500 pachețele pentru ambalarea drogurilor, și alte obiecte folosite de acestea, cu o valoare de peste 150.000 de lei.

Două persoane au primit mandat de arest pe un termen de 30 de zile, iar alte două printre care minorul se cercetează în stare de libertate.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceșia riscă închisoare pe un termen de la șapte la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: