image
Sursa foto: jurnal.md

Ivan Diacov, despre cine se face vinovat de mirosul urât din Chișinău // VIDEO

„Pute în tot orașul pentru că Dorin Chirtoacă și liberalii de la primărie, în goană după dividende electorale, au cheltuit aproape 1 miliard de lei, contractați de Primăria Chișinău de la BERD pentru cumpărarea unor centrifuge, care au fost puse în utilizare în grabă”.

Este declarația candidatului formațiunii „Partidul Nostru” la Primăria capitalei, Ivan Diacov, care a întreprins o vizită la Stația de Epurare.

„Aceste centrifuge scot doar apa din nămol, nu și mirosul. Fostele autorități liberale s-au gândit că vor reuși să repare și să pornească stațiile de degazare, care scot mirosul, dar, în criză de timp, pentru că erau în prag de campanie electorală, au dat în exploatare centrifugele și după asta și-au dat seama că nu pot repara stațiile de degazare. Cum se mai zice pe la noi, au pus căruța înaintea cailor”, a menționat Ivan Diacov.

„Ce avem astăzi? Niște centrifuge care lucrează prost, niște stații de degazare care nu au lucrat niciodată, un oraș în care pute tare. Probabil, Chișinăul încă plătește creditul luat de la BERD. Totul pentru că PL a vrut să-și facă PR și să se laude cu realizări în campania electorală”, a adăugat candidatul formațiunii „Partidul Nostru”.

Primarul și Consiliul Municipal de atunci, Ministerul Mediului și conducerea din acei ani a SA „Apă Canal”, adică peste tot unde erau PL-iști la conducere, se fac vinovați de această situație, continuă Ivan Diacov.

„Acolo unde legea nu este respectată și unde în față este pus interesul de partid și nu al cetățeanului, „se nasc” astfel de proiecte care au scopul aici și acum să ridice ratingul politic al unor candidați, iar pe urmă, vorba lui Ludovic al XV-lea, să vină măcar și potopul”, a încheiat Ivan Diacov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: