image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe, desemnat "Cel mai bun jucător" în Ligue 1! Cum a "driblat" nelipsita întrebare legată de viitorul său

Kylian Mbappe (23 de ani) a avut un sezon extraordinar cu PSG în Ligue 1, acolo unde parizienii au devenit campioni în urma remizei de pe teren propriu cu Lens, scor 1-1.

Campionul mondial a reușit 25 de goluri și 19 assisturi în campionatul Franței, fiind lider la ambele capitole. Șeptarul de pe Parc des Princes s-a numărat printre cei 8 fotbaliști nominalizați în cursa pentru "Cel mai bun jucător" în Ligue 1 și a reușit să iasă învingător.

Mbappe a primit premiul în cadrul galei organizate duminică seară. Trofeul i-a fost înmânat de către Thierry Henry (44 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Franței.

Așa cum era de așteptat, vârful lui PSG a fost întrebat din nou despre viitorul său, de această dată în mod indirect. Mbappe a primit întrebarea "Ai de gând să devii cel mai bun marcator din istoria clubului?".

"Vreau să continui să mă îmbunătățesc (n.r. râde). Sunt deja foarte fericit cu faptul că sunt în primii trei", a răspuns Mbappe, conform The Hindu.

Mbappe este al doilea cel mai bun golgheter din istoria lui PSG, cu 168 de goluri. Lider este uruguayanul Edinson Cavani (35 de ani), cu 200 reușite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: