image
Sursa foto: jurnal.md

Pe timp de pandemie, Dodon i-a acordat titlul de General de Divizie ex-ministrului Apărării, Victor Gaiciuc

După ce ieri fostul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, a fost numit în funcția de consilier în domeniul apărării şi securităţii naţionale, dar și secretar al Consiliului Suprem de Securitate, astăzi Dodon l-a decorat.

În cadrul ceremoniei de prezentare a noului ministru al Apărării, Alexandru Pânzari, președintele Igor Dodon a anunțat despre noul grad al lui Victor Gaiciuc.

„Am exprimat sinceră recunoștință fostului ministru – generalul de brigadă, Victor Gaiciuc, căruia i-am acordat astăzi titlul de general de divizie, în semn de merite deosebite față de Armata Națională. De asemenea, șeful adjunct al Statului Major al Armatei Naționale, colonelul Mihail Bucliș a primit gradul de general de brigadă”, a scris Dodon pe Facebook.

Amintim că fostul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, elogia în 2016 armata separatistă din Donbas, susținută de Federația Rusă.

De menționat că pe Victor Gaiciuc în leagă de șeful statului și relații de rudenie, Dodon fiind nașul de cununie al feciorului mai mic al lui Gaiciuc. Informația că șeful statului l-a cununat pe fiul mai mic al lui Victor Gaiciuc a fost confirmată chiar de Igor Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: