image
Sursa foto: captură

Tragedie fără margini într-o localitate din Ungheni: O fetiță de 9 ani, lovită mortal de mașina primarului

Dramă cumplită într-o familie din raionul Ungheni. O fetiță de 9 ani, din satul Blindești, comuna Sculeni, a fost lovită mortal de automobilul primarului comunei. Rudele sfâșiate de durere spun că mașina se deplasa cu viteză excesivă și cer să se facă dreptate, temându-se de mușamalizarea cazului.

Tragedia s-a produs astăzi, în apropierea satului, unde fetița se plimba cu bicicleta.

Șoferul primarului, care s-ar fi aflat la volan în momentul impactului, spune că fetița ar fi ieșit în calea mașinii brusc și că nu a reușit să frâneze la timp.

De cealaltă parte, rudele copilei afirmă că automobilul era mânat cu viteză excesivă, în caz contrar, corpul fetiței nu ar fi fost aruncat la o distanță atât de mare.

Mai mult, rudele îndurerate spun că, în momentul accidentului, la volan s-ar fi aflat, de fapt, chiar primarul și nu șoferul acestuia.

Din imaginile surprinse la locul accidentului se vede că bicicleta a fost aruncată la câțiva metri de mașină, iar trupul micuței și mai departe.

La începutul lunii octombrie, fetița urma să-și sărbătorească cumetria. Familia era în toiul pregătirilor, iar părinții copilei, care urmau vină din străinătate la cumetrie, vor ajunge la înmormântare. Rudele mai spun că mama fetiței este însărcinată.

Primarul nu a făcut declarații în legătură cu circumstanțele accidentului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: