image
Sursa foto: rivierabarcrawltours.com

Wizz Air a anunțat trei noi rute din Chișinău spre Nisa, Hamburg și Basel-Mulhouse

Wizz Air a anunțat azi trei noi rute din Chișinău spre Nisa, Hamburg și Basel-Mulhouse. Pasagerii pot deja să rezerve bilete la prețuri care încep de la circa 25 de euro.

Nisa este o destinație exclusivistă de vacanță, acum disponibilă cu tarife mici, în timp ce Hamburg și Basel-Mulhouse vor lărgi oportunitățile de relații de afaceri dintre Moldova și cele două țări.

Totodată, compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute. Pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Noile zboruri cresc numărul de conexiuni ale Moldovei cu Franța și Germania, adăugându-se celor existente spre Paris Beauvais, Berlin Schonefeld, Dortmund și Memmingen/Munchen Vest.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: