image
Sursa foto: Jurnal.md

Gheorghe Petic, fost angajat al Poliției de Frontieră care a făcut dezvăluiri despre contrabanda cu țigări, REȚINUT

Preşedintele Organizației teritoriale Platforma DA Ungheni, Gheorghe Petic, a fost reţinut cu puțin timp în urmă, în centrul oraşului Ungheni de către poliţişti.

Secretarul general al Platformei DA, Chiril Moţpan, care a anunţat despre reţinerea lui Gheorghe Petic, spune că învinuirea înaintate este aberantă.

„Gheorghe Petic, președintele OT Ungheni al Platformei Demnitate și Adevăr a fost reținut acum o jumătate de oră de către polițişti din Ungheni, în baza unei învinuiri aberante. Cică ar fi violat astăzi o minora. Atât a reușit să-mi spună la telefon. Colegii din teritoriu nu pot obține niciun fel informații de la poliţie”, a scris pe pagina sa de Facebook secretarul Platformei Demnitate şi Adevăr, Chiril Moţpan.

„Gheorghe Petic a fost reținut în centrul orașului de către șeful poliției criminale Gavriliță. Ne declarăm consternați de metodele staliniste la care recurge poliția lui Plahotniuc și vom depune toate eforturile că despre aceste fărădelegi sa afle toată lumea. Voi reveni cu detalii”, a adăugat Chiril Moţpan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: