image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez schimbă strategia la Real Madrid: Ce spune despre transferul lui Kylian Mbappe

Real Madrid a sărbătorit cucerirea titlului din La Liga, aseară, după victoria cu Villarreal, scor 2-1, iar președintele campioanei a abordat mai multe subiecte la finalul jocului.

Florentino Perez a vorbit despre strategia pe care o avea clubul pentru perioada următoare, spunând că își dorește foarte mult să îi păstreze pe Sergio Ramos și Zinedine Zidane.

Totuși, în ceea ce privește aducerea de noi jucători, Perez a fost destul de rezervat, spunând că un transfer al lui Kylian Mbappe (21 de ani) la echipa sa, de la Paris Saint-Germain, este imposibil în această vară.

Totuși, președintele a lăsat de înțeles că nu renunță la ideea sa mai veche, aceea de a-l aduce pe campionul mondial.

"Nu vor exista transferuri mari. Situația este foarte dificilă și e greu să le spui jucătorilor că le micșorezi salariile, iar apoi să vadă că faci mutări uriașe", a declarat Perez, potrivit Marca.

Întrebat despre Kylian Mbappe, Perez a fost destul de clar: "Transferurile de acest fel vor trebui să aștepte. Madridul se va întoarce la astfel de mutări mari când va putea".

Preşedintele madrilen a răspuns mesajului lansat de căpitanul Sergio Ramos şi a dat asigurări că îşi va încheia cariera pe Santiago Bernabeu:

"Sunt sigur că va rămâne aici toată viaţa. Nu pentru că dacă se vorbeşte de asta se va schimba istoria Madridului şi a lui Sergio Ramos. A fost mai mult decât un căpitan, a condus echipa cu o forţă enormă, a ocupat un loc foarte important.

S-a vorbit mult pe tema contractului său, dar toată lumea e calmă din acest punct de vedere la Real Madrid. El a condus echipa din teren perfect în acest sezon, va semna şi va rămâne aici până la finalul carierei", a mai spus Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: