Dacă anul trecut roşul a fost culoarea impusă de amfitrion, acum codul vestimentar a fost alb pentru cei care au vrut să se distreze. Iar Neymar a fost cel care a dat tonul, fiind felicitat şi de câţiva dintre coechipierii lui, Edinson Cavani, Angel Di Maria, Thiago Silva, Marco Veratti şi Mauro Icardi.

Nu a lipsit un rival, Memphis Depay, vedeta lui Lyon, în timp ce Kylian Mbappe a apărut târziu, după ce participase la un alt eveniment organizat de Blaise Matuidi şi a stat puţin preferând să urmărească Superbowl, după cum a indicat o postare de a lui.

Spre deosebire de anii trecuţi nu a fost prezent preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. De asemenea antrenorul Thomas Tuchel a fost un alt absent de marcă - germanul dezavuase oricum acest gen de distracţii.

"Asemenea petreceri arată mai mult că nu suntem concentraţi şi profesionişti 100%. Este păcat, dar nu vreau să spun mai multe," a fost explicaţia lui Tuchel. Peste trei săptămâni, PSG are meci în optimile UEFA Champions League unde va întâlni Borussia Dortmund, fosta echipă a lui Tuchel.