image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe a anunțat când va pleca de la PSG! Planurile campionului mondial

Kylian Mbappe a ajuns, la doar 21 de ani, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai planetei și evoluțiile reușite la PSG și în tricoul naționalei Franței, cu care a câștigat Mondialul din 2018, l-au transformat în țintă de transfer pentru cele mai mari cluburi.

Atacantul pentru care PSG a plătit 180.000.000 de euro lasă de înțeles că, cel puțin deocamdată, nu se gândește la un transfer, având ca principal obiectiv în perioada următoare să aducă primul trofeu al Champions League în vitrina clubului parizian.

”Îmi doresc foarte mult să reușim în continuare rezultate importante cu echipa națională. Anul viitor avem Campionatul European și ne propunem obiective mari.

Am o mare ambiție să reușesc să câștig Champions League și să fac parte din echipa care aduce primul astfel de trofeu la PSG ar fi extraordinar”, a recunoscut Kylian Mbappe, potrivit Mirror.

Kylian Mbappe a semnat cu PSG în vara anului 2018, după ce a fost unul dintre jucătorii care au reușit să ajungă în semifinalele Champions League și să câștige titlul în Franța cu AS Monaco.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: