image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United nu i-a propus prelungirea contractului, iar Paul Poga se gândește din nou la Real Madrid: "E visul meu"

Paul Labile Pogba (27 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United și și-a exprimat încă o dată dorința de a evolua pe Santiago Bernabeu, în tricoul lui Real Madrid.

În fiecare perioadă de mercato din ultimii ani, Paul Pogba a fost "transferat" la toate marile cluburi ale Europei, însă mijlocașul a rămas la Manchester United. Aflat în ultimul an de contract cu "diavolii roșii", situația internaționalului francez se poate schimba.

La conferința de presă de după jocul amical Franța - Ucraina, scor 7-1, Pogba și-a exprimat din nou dorința de a juca la Real Madrid. Întrebat cum se poziționează față de interesul arătat de Zinedine Zidane, antrenorul campioanei Spaniei, pentru el, francezul a răspuns imediat.

"Zidane? Am auzit cu toții, s-au spus lucruri. Da, tuturor jucătorilor de fotbal le-ar plăcea să joace pentru Real Madrid. Este un vis pentru mine. De ce nu, într-o bună zi? Dar așa cum am mai spus, sunt jucătorul lui Manchester United și îmi iubesc clubul", a spus mijlocașul de 27 de ani, citat de RMC Sport.

Mijlocașul lui Manchester United și al naționalei din Hexagon a intrat în ultimul an de contract cu formația de pe Old Trafford. Deși s-a speculat că francezul ar fi semnat prelungirea înțelegerii, acesta a dezvăluit că nici măcar nu a fost contactat de vreun oficial al lui United în acest sens.

"Prefer să mă concentrez asupra jocului și mai ales asupra recuperării mele. Nu am vorbit despre reînnoire. Deocamdată sunt la Manchester și mă gândesc în principal să mă întorc la cea mai bună formă. Cred că va exista un moment în care clubul va veni să vorbească cu mine și poate să-mi ofere ceva sau nu. Până acum nu s-a întâmplat nimic. Nu pot spune ceva ce nu știu", a spus Pogba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: