image
Sursa foto: Getty Images

Ce a răspuns Ibrahimovic după ce LeBron James i-a spus că s-a pus cu cine nu trebuie. Conflictul continuă

Continuă conflictul de la distanță dintre Zlatan Ibrahimovic și LeBron James.

Totul a pornit de la faptul că starul lui Milan l-a certat public pe starul din NBA al lui LA Lakers și l-a acuzat că își folosește statutul câștigat în NBA ca să facă ”activism și politică”.

După mai multe contre, Ibrahimovic a "lovit" din nou și i-a dat încă o replică chiar la conferința de la festivalul de la San Remo.

"Rasismul și politica sunt două chestiuni diferite. Noi, sportivii, unim lumea, în timp ce politica dezbină lumea", a fost replica extrem de inspirată a lui Zlatan, care a continuat: "Oricine este binevenit, nu are nimic de-a face cu locul din care ești, noi facem ceea ce facem pentru a uni. Noi nu facem alte lucruri pentru că nu suntem buni al ele. Altfel, ar fi politică. Acesta este mesajul meu. Sportivii trebuie să fie sportivi, iar politicienii, politicieni".

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a declanșat o polemică uriașă după ce l-a criticat pe starul din NBA, LeBron James (36 de ani), despre care a spus că nu-l place pentru că se ”implică în politică și activism”.

Scandalul a escaladat rapid, după ce baschetbalistul i-a răspuns imediat suedezului. ”Nu o să tac niciodată în privinţa lucrurilor care sunt greşite. Vorbesc despre oamenii mei şi despre egalitate. Despre nedreptăţi sociale, rasism, suprimarea sistematică a alegătorilor, lucruri care se întâmplă în comunitatea noastră.

Sunt parte din comunitate, văd ceea ce se întâmplă. Am un grup de peste 300 de copii în şcoala mea, care trec prin aceleaşi lucruri şi au nevoie de o voce. Eu sunt vocea lor şi folosesc platforma mea pentru a aduce o rază de lumină în privinţa a tot ceea ce se întâmplă”, a spus James, care l-a avertizat, la un moment dat pe Zlatan că "s-a pus cu cine nu trebuie".

Între timp, lucrurile au evoluat. După ce Baron Davis, fost jucător în NBA, nu s-a sfiit să-l facă ”prost” pe starul suedez al celor de la AC Milan, luptătorul UFC Colby Covington (33 de ani) l-a făcut praf pe LeBron James.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: