image
Sursa foto: Chișinău.md

Peste 129 de tone de material antiderapant și 15 tone de sare, împrăștiate noaptea trecută pe străzile capitalei

Pe parcursul nopții trecute, întreprinderea municipală „Exdrupo", a antrenat 15 unități de tehnică specializată, inclusiv 10 utilaje cu sărărițe, care au împrăștiat 129,3 tone de material antiderapant și 15,5 tone de sare, pe drumurile publice, pe străzile secundare și pe accesele către suburbii.

În același timp, angajații Regiei locativ-comunale au intervenit pe trotuare și în curțile de bloc, pentru împrăștierea antiderapantului, anunță primăria Capitalei. În activități au fost antrenați 46 de muncitori și 29 de unități de tehnică specializată, fiind presărate 74 de tone de material antiderapant.

Și la această oră sunt efectuate verificări, pentru ca trotuarele, carosabilul, căile de acces și în curțile de blocuri să fie practicabile.

Circulația rutieră este asigurată pe toate străzile din oraș.

În contextul avertizărilor meteo de persistență a ghețușului, autoritățile îndeamnă cetățenii să fie prudenți la drum, în special persoanele vârstnice  

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.  

Noutăţile partenerilor

comentarii: