image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola le pregătește o lovitură rivalilor de la Real. Ce star vrea să strălucească la Man. City

În mandatul lui Santiago Solari, Isco nu a mai beneficiat de atât de multe minute de joc pe câte a avut cu Julen Lopetegui, iar relația tensionată dintre dintre fotbalist și antrenor este cea care a determinat ruptura, potrivit presei spaniole. Fotbalistul spaniol este vânat de cluburi de top din Europa, iar acesta deja și-a ales viitoarea echipă, potrivit presei spaniole.

Potrivit surselor jurnalistului Eduardo Inda, Manchester City este favorită să obțină semnătura spaniolului. Isco le-a comunicat deja colegilor intenția de a părăsi clubul de pe Santiago Bernabeu și este convins că echipa pregătită de către Pep Guardiola este destinația potrivită.

Pe lângă Manchester City, alte cluburi de top din Europa și-au manifestat interesul pentru fotbalistul de la Real Madrid: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Milan, Juventus și Napoli.

City l-a ofertat pe Isco şi în 2017, atunci când era dispusă să ofere 75 de milioane de euro pentru transfer, însă Real Madrid nu a vrut să-l cedeze. Juventus l-a dorit pe Isco încă din 2016, iar antrenorul Massimiliano Allegri l-ar vrea şi acum pe "internaţionalul" spaniol. Isco se află la Real Madrid din 2013, atunci când a fost cumpărat de la Malaga pentru 30 de milioane de euro și are o clauză de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro.

Pentru Santiago Solari, relația cu Isco este un subiect închis: "Sincer, nu cred că mai este ceva de discutat pe acest subiect", a declarat Santiago Solari. "Am vorbit în altă zi despre asta. Există lucruri care se întâmplă, sunt decizii care trebuie luate. Asta e tot", a completat tehnicianul argentinian zilele trecute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: