image
Sursa foto: psnews.ro

PNL România îl lansează pe Klaus Iohannis la prezidenţiale

Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă astăzi la şedinţa Consiliului Naţional al PNL. Pe ordinea de zi a şedinţei se află prezentrea bilanţului politic al conducerii PNL, aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor şi PNL, precum şi alegerea lui Rareş Bogdan ca prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Klaus Iohannis va fi prezent la reuniune şi va susţine un discurs în jurul orei 18:15. De asemenea, la Consiliul Naţional vor mai lua cuvântul preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general, Robert Sighiartău, europarlamentarul Rareş Bogdan, dar şi liderii grupurilor parlamentare, Raluca Turcan şi Florin Cîţu.

Sâmbătă, 10 august, liberalii încep campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis. „Este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania prezidenţială pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine, în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţeanului, s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: