Duminică dimineață, Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în repriza a patra, apoi a sărit din cuşcă şi s-a luat la bătaie cu staff-ul irlandezului. Câteva secunde mai târziu, o persoană identificată ulterior a intrat în ring şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, care încerca să-şi revină după efortul depus.

Dana White a evitat să îl premieze pe luptătorul rus într-un cor de fluierături și chiar i-a transmis: "Dacă îți ofer centura acum, oamenii își vor pierde mințile și vor începe să arunce cu lucruri. Va fi și altcineva rănit". Apoi, l-a direcționat către vestiar. De altfel, la ieșirea lui Khabib din ring, tocmai acest lucru s-a întâmplat. Unele persoane din public au aruncat cu diverse lucruri în direcția lui.

"Dana White, ai noroc că mi-ai dat centura, altfel ți-aș fi spart mașina, pentru că știu unde parchezi", a scris marți seară Khabib Nurmagomedov pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare sprijinindu-se de automobilul marca BMW al președintelui UFC, în timp ce ține în față, zâmbitor și ostentativ, centura de campion UFC pe care a primit-o în urma victoriei zdrobitoare în fața lui McGregor. A pus pe capota mașini și celebra perucă pe care o poartă la meciuri, care reprezintă simbolul originii sale, accea a poporului caucazian avar.