image
Sursa foto: jurnal.md

Încă un medic din RM a pierdut lupta pentru viață din cauza infecției Covid-19

Chirurgul endoscopist, Alic Cotoneț a decedat în urma infectării cu noul coronavirus, anunță IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Potrivit instituției medicale, ieri, 13 decembrie, chirurgului endoscopist, doctorului în științe medicale, Alic Cotoneț a decedat. Acesta avea doar 58 de ani și în ultimul timp activa la o clinică privată din capitală.

Am pierdut un Om, un bun prieten, care a iubit cu sinceritate profesia sa, a ars pentru cei mai suferinzi ca el. Domnul Cotoneț a fost angajat în cadrul IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988, unde a activat până în 2019. A fost un izvor nesecat de competență, profesionalism, un chirurg endoscipist strălucit, care efectua intervențiile cele mai complicate în domeniul endoscopiei intervenționale. O fire blândă, amabil absolut cu toți, care insufla mereu încredere, optimism”, menționează instituția medicală pe pagina sa.

Și colegii doctorului de la clinica privată transmit condoleanțe familiei acestuia.

Anunţăm cu inimile îndurerate că, a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical – medicul chirurg endoscopist în cadrul Repromed, Dr. Alic Cotoneț. El a murit la vârsta de 58 de ani. Adresăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în mesajul instituțuiei plasat pe pagina de Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: