image
Sursa foto: Jurnal.md

„Învingem ACUM!”; Cele cinci angajamente ale viitorului bloc creat de Platforma DA, PAS și exponenți ai societății civile

UPDATE 11.42 // Cele cinci angajamente ale viitorului bloc creat de Platforma DA, PAS și societatea civilă pentru patru ani sunt: venituri mai mari pentru cetățeni, educație de calitate, servicii de sănătate accesibile, justiție echitabillă și Moldova în Europa.

UPDATE 11.01 // Ludovic Orban, președintele PNL România: Sunt enorm de onorat și bucuros că Maia Sandu și Andrei Năstase mi-au oferit șansa să fiu alături la un eveniment care poate să schimbe destinul RM.

„Sunteți alături de Maia Sandu și Andrei Năstase la începutul unui drum care nu se poate încheia decât cu o victorie a fiecărui cetățean al RM, o victorie fără de care Moldova poate să se ducă nicăriei, fără de care poate să rămână pe pământul nimănui, care să nu ofere nicio șansă de viață nici celor în vârstă, nici celor tineri.”

UPDATE 10.45 // Andrei Năstase: Istoria se va rescrie în februarie. Criminali vor fi dați jos de la putere. Ne vom lua țara înapoi.

„Este timpul ca noi cei cinstiți să stabilim ce urmează. Nu am îndoială că vom fi cei care vor fi stabili din 2019 încolo ce se va întâmpla cu țara noastră. Trebuie să ieșim masiv la vot și să votăm pentru libertate, normalitate și un viitor prosper la noi acasă.

Moldova abia mai respiră, iar dacă o face o face prin plămânii noștri a celor care luptă pentru copii lor. Moldova abia mai vede dincolo de Prut, pentru că acești criminali au decis să o lege la ochi și să o insulte,da Moldova știe că dincolo de Prut se începe o altă lume. Istoria se va rescrie în februarie. Criminali vor fi dați jos de la putere. Vom avea grijă de viitorul neamului nostru. Locul Moldovei este în Europa care ne așteaptă. După 24 februarie vom declara Moldova o țară liberă. Ei sunt puțini, iar noi suntem cel mai mulți”.

UPDATE 10.36 // La eveniment participă și liderul PNL România, Ludovic Orban.

UPDATE 10.32 // Maia Sandu: Șansa noastră de a învinge în aceste alegeri este reală. Să ne unim cu toții pentru libertate, pentru dezvoltare, pentru a pune capăt degradării și hoției impuse de oligarh. Dragi cetățeni, aveți încredere în noi. Voi sunteți cei cre trebuie să guvernați. Vocea voastră și legile trebuie să dicteze în țară.

„Astăzi lansăm angajamentele principale pentru următorii patru ani, să asigurăm venituri mai mari pentru oameni, acces la educație și servicii medicale de calitate, să asigurăm stat de drept, să combatem corupția mare, să avansăm în procesul de integrare europeană. Sunt doar câteva din

Vom face ordine în fiecare domeniu, instituție localitate. Vom promova în funcții oameni onești, buni profesioniști, care au capacitatea și vor să rezolve problemele cetățenilor.

Vom construi o societate a libertății și încrederii, unde drepturile tuturor vor fi respectate. Vom distruge mașina de represiune folosită astăzi de regim, vom scoate de sub influența politică toate organele de forță”.

______

Viitorul Bloc ACUM, creat de Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate și importanți exponenți ai societății civile, își prezintă astăzi angajamentele asumate în fața cetățenilor.

„Regimul oligarhic de la Chișinău instaurează dictatura în Republica Moldova, sărăcește oamenii și îi alungă de acasă. ACUM e timpul să ne unim și să învingem! ACUM trebuie să eliberăm țara!”, se spune pe pagina evenimentului.

„Viitorul Bloc ACUM, creat de Platforma DA, PAS și importanți exponenți ai societății civile, este alternativa care unește forțele tuturor oamenilor de bună credință pentru a opri dictatura și a porni o schimbare în bine în țara noastră”, afirmă reprezentanții opoziției antioligarhice.

Evenimentul are loc la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, începând cu ora 10.00 și poate fi urmărit în direct pe Jurnal.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: