image
Sursa foto: OWH Studio

Spune lumii despre şcoala ta printr-un filmuleţ de scurt metraj

OWH Studio selectează un grup de tineri din licee şi gimnazii, motivaţi şi interesaţi de lumea filmului, dornici de a se implice în realizarea unui filmuleţ de scurt-metraj despre şcoala din care vin.

Proiectul  „Şcoala mea, filmul meu” presupune realizarea, de către tinerii din licee şi gimnazii din diferite regiuni ale ţării, a unor filmuleţe despre şcoala lor şi comunitatea de tineri din care fac parte.

Adolescenţii vor fi antrenaţi în elementele de bază ale filmului documentar în cadrul unui workshop de patru zile. Aceştia vor fi susţinuţi de experţi din domeniul cinematografiei din Republica Moldova şi România şi vor fi mentoraţi pe tot parcursul perioadei de producţie a filmelor de 10 experţi de la Chişinău.

După workshop, elevii, împreună cu experţii, pe parcursul lunii mai vor purcede la realizarea filmuleţelor de maxim 5 minute.

Misiunea proiectului „Şcoala mea, filmul meu” este de a susţine tinerele talente din diferite regiuni ale ţării şi de a contribui la o potenţială traiectorie educaţională în domeniul cinematografiei.

Formularul de participare până pe 16 aprilie. Fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea „Şcoala mea, filmul meu”.

Premiera filmelor va avea loc la Chişinău, cu prezenţa participanţilor şi a partenerilor. De asemenea filmele vor fi proiectate în cadrul CRONOGRAF TUR în mai multe licee din ţară.

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii aflaţi la numărul de telefon 022-23-27-71 sau pe Facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: