image
Sursa foto: Getty Images

Primul "11" de vis, în care Messi și Ronaldo nu au loc! Echipa evaluată la peste un miliard de euro

Nici cel mai înfocat suporter sau cel mai bogat patron din fotbal nu pot îndrăzni să viseze la o astfel de echipă. Valoarea primului "11" format din cei mai valoroși fotbaliști pe posturile lor se ridică la 1,19 miliarde de euro.

Bayern Munchen, trei de la Liverpool, doi de la Manchester City și PSG, și câte unul de la Juventus și Atletico Madrid formează cea mai scumpă echipă din lume.

Astfel, în poartă se află slovenul Jan Oblak, cotat la 90 de milioane de euro, care are în față o linie defensivă formată din patru fundași de top: Trent Alexander-Arnold (110 milioane de euro), Virgil van Dijk (80 de milioane de euro), Matthijs de Ligt (70 de milioane de euro) și Alphonso Davies (80 de milioane de euro).

În fața defensivei sunt Kevin de Bruyne (120 de milioane de euro) și Joshua Kimmich (85 de milioane de euro), în timp ce pe benzi apar Sadio Mane (120 de milioane de euro) și Raheem Sterling (128 de milioane de euro). Această echipă de vis este completată de Neymar (128 de milioane de euro) și Kylian Mbappe (180 de milioane de euro), potrivit eurosport.ro.

Starul lui PSG este evaluat la 180 de milioane de euro, însă cota sa este în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut când valora 200 de milioane de euro. Următorii în acest clasament sunt Neymar și Raheem Sterling, fiecare cotat la 128 de milioane de euro.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, ajunși la 33, respectiv 35 de ani, nu mai fac parte din primul "11" al celor mai valoroși fotbaliști din lume. Căpitanul Barcelonei este cotat la 100 de milioane de euro, în timp ce starul lusitan are o cotă de piață de 60 de milioane de euro în acest moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: