image
Sursa foto: Jurnal.md

Maia Sandu: La Moldovagaz se cumpără Jeepuri într-o veselie zilele acestea, apoi vor cere să includă cheltuielile în tarife

Moldovagaz ar fi făcut, în ultimele zile, achiziții de lux de un milion de euro. Informația a fost prezentată la Guvern de premierul Maia Sandu.

„Am aflat că la Moldovagaz se cumpără Jeepuri într-o veselie zilele acestea. Suma achizițiilor a fost de un milion și jumătate de euro. Bănuiesc că foarte curând vor veni și vor ruga să includă aceste cheltuieli în tarifele pe care le achită cetățenii. Vă rugăm să încetați aceste achiziții de lux”, a declarat Maia Sandu în debutul ședinței Guvernului.

Premierul a precizat că mâine va avea o întrevedere cu actorii din sistemul energetic.

„Domnule ministru al Economiei și Infrastructurii, vreau să vă interesați ce se întâmplă la Moldovagaz și să vedem cu ce se ocupă acolo reprezentanții Guvernului. Mesajul meu este către toată lumea responsabilă de administrarea banului public, pentru administrarea proprietății publice, să nu luați decizii ilegale. De acum încolo, aceste lucruri nu vor fi tolerate”, a mai spus Maia Sandu.

Precizăm că, Secretarul de Stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Vitalie Iurcu, este vicepreședinte al Consiliului de Observatori la Moldovagaz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: