image
Sursa foto: Instagram

Trecutul lui Cristiano Ronaldo, ”dezgropat” în direct la TV: cu ce femeie se vedea portughezul când a cunoscut-o pe Georgina

Cristiano Ronaldo (35 de ani) are, din iunie 2016, o relație cu Georgina Rodriguez (26 de ani), iar cei doi urmează să se căsătorească, după ce starul lui Juventus a cheltuit 662.000 de euro pentru inelul cu care a cerut-o de soție.

De-a lungul anilor, lusitanul a fost asociat cu numeroase alte femei. Acum, un jurnalist portughez a dezvăluit că în momentul în care Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina se întâlnea cu o prezentatoare TV, americanca Aly Eckmann (29 de ani).

”Relația lor nu a mers pentru că Alyson nu l-a luat foarte în serios”, a explicat ziaristul Adriano Silva, în cadrul emisiunii ”Viva la vida”, citat de publicația AS.

Cristiano și Georgina Rodriguez s-au cunoscut într-un magazin Gucci, unde iberica lucra ca asistent de vânzări. Au dat ochi în ochi, iar ea a povestit într-un interviu că ”a fost dragoste la prima vedere”.

După câteva zile, cei doi s-au întâlnit la un eveniment și de atunci au început o relație. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Alyson ”Aly” Rae Eckmann este o prezentatoare TV, cântăreață și jurnalistă din SUA, născută la Seattle.

Ea este celebră și pentru că a câștigat ediția de Brazilia a popularei emisiuni ”Big Brother”.

Din 2018, Aly Eckmann locuiește în Los Angeles, alături de logodnicul ei. Până atunci, prezentatoarea americană a locuit mai mulți ani în Mexic, apoi la Madrid, unde l-a și cunoscut pe Cristiano Ronaldo.

Aly Eckmann are 268 de mii de urmăritori pe Instagram, unde descrierea ei este ”Nu am nicio idee ce fac”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: