Astfel, mijlocașul de 33 de ani va avea un contract important în China, iar asiaticii l-au tentat pe acesta și cu vânzarea a două milioane de sticle de vin pe an, marca Bodega Iniesta, deținută evident de campionul mondial.

Compania a fost înființată în 2010 și își are sediul în Fuentealbilla, orașul nativ al lui Andres. Afacerea va deveni una mult mai profitabilă, ținând cont că în China vinurile se vor vinde la un preț mult mai mare.

De pe 30 iunie, Iniesta va juca în China, dar o clauză de confidențialitate împiedică, deocamdată, aflarea clubului care a obținut semnătura legendarului mijlocaș al Spaniei. Atât fotbalistul, cât și persoanele din anturajul său păstrează liniștea în privința detaliilor despre transfer. Singurul lucru care a "transpirat" a fost durata contractului - 3 ani.

Afacerea ar fi fost parafată săptămâna trecută, tocmai când formația blaugrana era în "focurile" meciului cu Roma, din Liga Campionilor. La Barcelona, avocații și reprezentanții lui Iniesta puneau la punct contractul.