image
Sursa foto: Privesc.eu

Andrei Năstase: Caut toate posibilitățile; Nu vor să-mi dea amendă, pentru a nu-mi deschide calea la CEDO

Primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, afirmă că este în căutare de soluții pentru a face ca dreptatea să triumfe, iar voturile locuitorilor capitalei să nu fie ignorate.

Cert este că s-a omis intenționat aplicarea unei amenzi pe numele lui Năstase, chiar dacă acesta a fost găsit vinovat de instanțe. Și asta pentru a nu-i oferi posibilitatea să se adreseze la CEDO, a menționat Andrei Năstase.

„Multă lume e îngrijorată ce facem mai departe. Din păcate, CEDO nu prevede toate drepturile pe care le avem. Se poate reclama la CEDO când e vorba de alegeri legislative”, a menționat

„Cert e că nu putem să mergem la CEDO, iată pe ce mizează acești cirminali. Dacă ar fi fost posibil asta, toate eforturile ar fi fost concentrate să fure mai mult în campania eletorală. Spun acum pentru prima dată, și la aceste alegeri s-a furat ca în codru. Au venit două doamne care ne-au povestit schema. Toți asistenții sociali au fost obligați să dea listele. Am reușit să-i opim să nu ne fure atât ca în prezidențiale”, a adăugat primarul ales al capitalei.

„Caut toate posibilitățile. Este unul dintre motivele pentru care nu am fost sancționat, deși am fost găsit vinovat Nu vor să-mi dea amendă, pentru a nu-mi deschide calea la CEDO”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: