image
Sursa foto: border.gov.md

Situația la frontieră: polițiștii au înregistrat patru persoane care au încălcat măsurile de prevenire a epidemiei de Covid

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei a fost înregistrat un flux de 11 890 de persoane. În RM au intrat 7 009 persoane, dintre care 4 701 au intrat prin punctele de la frontiera moldo-română, 1 278 treceri - la frontiera cu Ucraina și 1 030 treceri aeriene.

Potrivit informațiilor prezentate de Poliția de Frontieră, cele mai tranzitate puncte de trecere ale frontierei au fost:

PTF Leușeni – 2 918 traversări persoane;

PTF Aeroport Chișinău - 1 030 traversări persoane;

PTF Giurgiulești-Galați - 967 traversări persoane;

PTF Sculeni - 526 traversări persoane;

PTF Otaci – 375 traversări persoane.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat nouă încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Totodată au înregistrat o tentativă de trecere a frontierei cu documente falsificate și un caz de trafic ilegal de bunuri.

Polițiștii de frontieră au înregistrat patru persoane care au încălcat măsurile de profilaxie, prevenire și combatere a epidemiei de Covid.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 11 890 persoane și completate 7 009 fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: