image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Mbappe prinde contur! Două decizii care o fac pe Real Madrid să spere la o mutare de răsunet

Kylian Mbappe (22 de ani), starul lui Paris Saint-Germain, a refuzat în mai multe rânduri să își prelungească înțelegerea cu formația franceză, iar Real Madrid poate profita de situația atacantului.

Spaniolii de la As prezintă două motive pentru care Real Madrid devine din ce în ce mai încrezătoare că va reuși să îl transfere pe Kylian Mbappe în această vară, iar unul dintre ele are legătura cu ultima decizie a lui Neymar, aceea de a-și prelungi înțelegerea cu PSG.

"Rămânerea lui Neymar o face pe PSG să fie mai atentă la ofertele pentru Mbappe, având în vedere că un scenariu prin care și-ar putea pierde două dintre vedete în aceeași vară ar fi fost de neconceput", scrie sursa citată.

În plus, Mbappe a refuzat toate propunerile de prelungire a contractului scadent în 2022, iar următoarea perioadă de transferuri ar fi ultima în care PSG ar putea obține o sumă importantă de bani. De asemenea, "limitele salariale și problemele economice cauzate de pandemie îi forțează pe parizieni să asculte oferte" pentru atacantul francez, mai scriu spaniolii.

În schimb, există și varianta în care PSG se va folosi de Kylian Mbappe până la finalul contractului, în iunie 2022, iar atacantul să plece liber de contract la momentul respectiv, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor jucători, precum Adrien Rabiot sau Edinson Cavani.

În luna aprilie, francezii de la Le Parisien, Madridul "și-a făcut temele", iar Perez și "mâna sa dreaptă" în materie de transferuri, José Ángel Sánchez, lucrează de câteva luni la o strategie.

Aceștia au discutat cu câteva bănci pentru a putea realiza transferul și chiar au primit deja acceptul din partea acestor instituții bancare.

Practic, s-a căutat o soluție de a garanta un împrumut uriaș făcut la câteva bănci, iar acestea au ajuns la concluzia că madrilenii sunt "solvabili" și prezintă garanții suficiente pentru a le putea acorda niște credite uriașe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: