image
Sursa foto: CNN

Prințul Harry a spus cum vrea să i se adreseze lumea după ce iese din familia regală

Prințul Harry le-a cerut participanților la o conferință de turism să i se adreseze doar "Harry", fără titlu, informează CNN. El a făcut această solicitare la începutul ultimei runde de evenimente publice la care participă, înainte de a porni o nouă viață departe de familia regală britanică.

Când l-a prezentat pe scenă la evenimentul din Edinburgh dedicat inițiative sale de călătorii sustenabile, Travalyst, gazda Ayesha Hazarika a spus: "A fost foarte clar că vrea ca lumea să i se adreseze cu numele <Harry>, deci, doamnelor și domnilor, vă rog să-l întâmpinați cu drag pe Harry".

Prințul Harry a urcat pe scenă, a îmbrățișat-o pe Hazarika și a început să vorbească despre inițiativa sa de călătorie.

Harry încă are voie să își folosească titlurile regale, Sir sau Alteța Sa Regală, timp de câteva săptămâni, însă a fost de acord să renunțe la acestea când se va retrage oficial din familia regala britanică, pe 31 martie.

Ducele de Sussex s-a întors recent la Londra pentru a își îndeplini obligațiile publice stabilite până în această dată.

Pe lângă titlurile de Altețe Regale, Harry și Meghan au fost de acord să renunțe și la brandul "Sussex Royal" începând cu data de 31 martie. Anterior, cuplul a vrut să înregistreze brandul "Sussex Royal" care acoperă sute de produse.

Într-un comunicat, cuplul a spus că nu există restricții din partea Monarhiei sau a Cabinetului privind utilizarea cuvântului "Regal" în afara Marii Britanii, însă cu toate acestea au convenit să nu îl folosească.

Harry și Meghan urmează să-și împartă timpul pe viitor între Marea Britanie și America de Nord.

Noutăţile partenerilor

comentarii: