image
Sursa foto: Instagram

„Puteam fi în locul Georginei. Am refuzat”; Cine e femeia care i-a spus „nu” lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) formează o relație din 2016, la un an de la despărțirea portughezului de modelul Irina Shayk (36 de ani).

Înainte să înceapă o relație cu Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo s-ar fi apropiat de Alyson Eckmann (31 de ani), un model și prezentatoare TV din SUA, care susține acum, la mai bine de șase ani de la acele momente, că l-a refuzat pe portughez.

”M-a chemat la el acasă, dar am refuzat. Puteam să fiu în locul Georginei”, a spus Alyson Eckmann, citată de Corriere dello Sport.

Americanca și-a continuat povestea și a transmis că, în cele din urmă, a acceptat să meargă la Cristiano Ronaldo și că, după vizită, a mai ținut legătură cu portughezul, însă doar pentru o lună, în care au discutat banalități.

”Am prezentat evenimentul de lansare a parfumului lui Cristiano Ronaldo. La petrecere, am început să vorbim și m-a invitat la el. I-am spus 'nu', pentru că trebuia să lucrez a doua zi. Prietena mea, care era cu mine, mi-a zis 'Aly, nu poți refuza, te rog'.

Așa că i-am spus lui Cristiano să trimită un șofer să mă ia de acasă când îi transmit eu. Am ajuns la el, am băut câteva pahare de șampanie. Apoi, pe la 03:00, i-am zis că vreau să merg acasă, așa că m-a trimis cu șoferul lui.

Când am plecat, mi-a cerut numărul de telefon și ne-am mai scris în următoarea lună, dar nimic special. 'Bună, ce mai faci?', 'Cum ești?', lucruri de genul ăsta. Apoi ne-am oprit”, a declarat Alyson Eckmann.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: