image
Sursa foto: gazzetta.it

Real Madrid și-a trimis oamenii în Italia și negociază transferul lui Icardi: Anunțul zilei în Spania

După ce l-a prezentat oficial pe portarul Thibaut Courtois, Real Madrid și-a trimis oamenii în Italia, pentru a încerca să rezolve și celălalt post pe care l-ar dori întărit în această vară. Presa din Spania anunță că emisari din partea campioanei Europei din ultimii 3 ani se află la Roma, acolo unde negociază cu Internazionale Milano transferul lui Mauro Icardi.

Real l-a mai dorit pe Icardi (25 de ani) şi în iarnă, însă clubul din Madrid a sistat negocierile. După plecarea lui Cristiano Ronaldo, lucrurile s-au precipitat, iar Florentino Perez caută un jucător de talia portughezului. Dintre numele mari vehiculate la formația blanco - Neymar, Mbappe, Hazard și Icardi - argentinianul costă cel mai puţin.

De curând, argentinianului i-a expirat clauza de reziliere de 110 milioane de euro, pe care o avea în contractul cu formația milaneză. Negocierile continuă și rămâne de văzut dacă Real și Inter vor ajunge la un acord și despre ce sumă va fi vorba.

Fanii Realului au votat în luna iulie pe site-ul cotidianului Marca și Icardi a fost al doilea în topul preferințelor, cu 15% dintre voturi, depășit doar de Harry Kane (27%).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: