image
Sursa foto: Getty Images

Messi a spus DA! Semnează cu PSG la vară: două atuuri tari şi surpriză-bombă l-au convins să accepte oferta

Viitorul lui Leo Messi (33 de ani) e legat de PSG. Messi a acceptat să se transfere la Paris când contractul său cu FC Barcelona va expira, în vara lui 2021, oferta pe care i-au făcut şefii de pe Parc des Princes fiind una de nerefuzat. Nu doar din punct de vedere financiar. Se pare că PSG i-a prezentat lui Leo Messi o ofertă cu două atuuri tari şi surpriză-bombă, cu care l-au convins pe decarul argentinian să spuna "da".

Nu mai e loc de dubii, se pare, suţine presa din Spania. Viitorul fotbalistic al lui Leo Messi e legat de PSG. Francezii au reuşit să-l convingă pe argentinian să spună da, cu o ofertă care conţine două puncte tari, dar şi o surpriză-bombă pentru starul Barcelonei. Diario Gol a aflat informaţii despre propunerea făcută de conducătorii echipei de pe Parc des Princes lui Leo Messi, una de nerefuzat pentru fotbalistul crescut în celebra academie La Masia.

Se pare că PSG l-a convins pe Messi să accepte transferul şi să semneze contractul cu un contract mult mai mare decât cel pe care-l are la FC Barcelona, de 40 de milioane de euro. Pe Parc des Princes, Leo Messi va încasa un salariu mai mare, dar nu doar capitolul financiar a fost cel care l-a convins pe argentinian. Neymar, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi şi un fotbalist pe care acesta l-a dorit alături mereu, e la Paris şi a avut un rol foarte important în această tranzacţie.

În plus, "surpriza-bombă" de care vorbeşte Diario Gol e legată de Cupa Mondială din Qatar. Se ştiu legăturile clubului din Paris cu statul Qatar, echipa fiind controlată de emirul Qatarului. Cupa Mondială din 2022 va avea loc în Qatar şi, conform sursei citate, şefii lui PSG i-au promis lui Messi că-l vor face ambasador al competiţiei. Mai mult, se pare că aceştia îi vor face toate poftele şi vor încerca să-l ajute pe Messi să câştige Cupa Mondială. Ajutorul constând în faptul că îi vor asigura cele mai bune condiţii de pregătire, îi vor da drumul de la club mai devreme, pentru ca Messi să aibă timp să se acomodeze şi să lupte pentru ultima încercare a sa de câştiga Mondialul alături de naţionala Argentinei.

Citeşte mai mult despre

comentarii: