image
Sursa foto: Profimedia

Președintele unui club din Ucraina a povestit cum le-a luat un tanc rușilor: ”Am scos Kalashnikov-ul”

Războiul din Ucraina împinge oamenii la gesturi de care nu credeau că sunt capabili. În lupta pentru supraviețuire, un președinte de club din prima ligă a fotbalului ucrainean a furtat un tanc de la invadatorii ruși.

Președintele formației Ingulets, echipă care activa pe prima scenă a fotbalului din Ucraina în momentul începerii războiului, Alexander Povoroznyuk, a povestit cum a ajuns să dețină un tanc al rușilor.

Au trecut 78 de zile de când Rusia a decis să invadeze Ucraina cu toate forțele, fără a ține cont de nimic. Doar de propriile interese. Din acel moment, zeci de mii de civili și soldați și-au pierdut viețile pe câmpurile de luptă. Și asaltul pare că se va opri prea curând.

Instinctul de supraviețuire s-a inoculat involuntar în sufletele ucrainenilor, care au ajuns să-și depășească toate limitele în fața cotropitorilor ruși. Președintele lui Ingulets, Alexander Povoroznyuk s-a ales cu un tanc în toată regula după ce a profitat de neatenția rușilor.

”Dacă i-am văzut pe invadatori? Ei bine, cum aș putea să nu-i văd?! De unde am tancul? Ce s-a întâmplat cu ei? Și-au `nenorocit`neamurile și s-au pus pe făcut grătare. Când i-am văzut, am scos Kalashnikov-ul și le-am zis: `Bună seara, suntem din Ucraina!`. S-au înecat cu carne.

Ei bine, nu am luat păcatul asupra sufletului meu. N-am împușcat pe nimeni”, a declarat Alexander Povoroznyuk, conform sport.ua.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: