image
Sursa foto: Getty Images

PSG face totul pentru Mbappe! Îi oferă un salariu mai mare decât cel al lui Ronaldo de la Juventus

PSG nu vrea să audă de plecarea lui Kylian Mbappe (22 de ani), care a intrat în ultimul an de contract cu gruparea pariziană.

Momentan, cele două părți nu au ajuns la o înțelegere cu privire la un nou contract, dar PSG vrea să facă tot posibilul pentru a-l convinge să semneze din nou cu echipa din capitala Franței. Președintele Nasser Al Khelaifi și directorul sportiv Leonardo îi oferă un contract valabil până în 2026, cu un salariu uriaș, de 32 de milioane de euro pe sezon, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Cu această ofertă, parizienii vor să-l facă pe Mbappe să uite de oferte din partea celor de la Real Madrid. Momentan, acesta nu a dat un răspuns, mai notează sursa citată.

Dacă atacantul, campion mondial cu Franța în 2018, va semna un nou contract cu PSG, va avea un salariu mai mare decât cel al lui Cristiano Ronalo de la Juventus (31 de milioane de euro / sezon).

Real Madrid este atentă la viitorul lui Mbappe, care trebuie să se alăture lotului lui PSG în opt zile! Echipa de pe Santiago Bernabeu este dispusă să renunțe la jucători și să reducă bugetul de salarii pentru a-l aduce pe Mbappe.

PSG a fost activă pe piața transferurilor în această vară, reușind să-i convingă să semneze pe Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos și Georginio Wijnaldum, toți liber de contract, statut pe care-l va avea și starul naționalei Franței peste un an. De asemenea, la Paris a ajuns în această vară și Achraf Hakimi, de la Inter, însă în schimbul a 70 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: