image
Sursa foto: Profimedia

Argentinianul care va face tot posibilul să-l trimită acasă pe Messi: "Nu am crezut niciodată că se va ajunge aici!"

După remiza cu Polonia, scor 0-0, selecționata Mexicului va înfrunta Argentina, care vine după un eșec surprinzător cu Arabia Saudită, scor 1-2, în cadrul Grupei C de la Campionaul Mondial din Qatar.

Meciul este unul cu o încărcătură imensă pentru Tata Martino (60 de ani). Selecționerul care a preluat naționala Mexicului în 2019 va trebui să își monteze elevii pentru o victorie chiar împotriva țării sale natale.

Martino i-a fost antrenor lui Lionel Messi (35 de ani) la Barcelona (2013-2014), însă antrenorul argentinian ar putea contribui acum la eliminarea "Pumelor" de la Cupa Mondială, fapt care i-ar ruina definitiv visul fostului său elev de a câștiga trofeul.

"V-aș întreba ce ați face dacă ați fi în locul meu. Mexic trebuie să câștige, vom încerca să facem asta. Nu există un alt răspuns.

Știu unde m-am născut, vă pot spune numele spitalului, anul și orașul în care m-am născut, dar trebuie să fac tot posibilul pentru ca Mexic să câștige, nu am altă variantă.

La tragerea la sorți, când am aflat că sunt în aceeași grupă cu Argentina, nu am crezut niciodată că se va ajunge aici. (n.r. argentinienii cu zero puncte după meciul cu Arabia Saudită)

Dacă Messi va fi oprit, va fi din cauza unei seri proaste pentru el, nu datorită lucrurilor făcute de noi. Iar eu mă aștept ca Messi să afișeze cea mai bună variantă a sa. Nu ne putem baza pe faptul că nu o va face", a declarat Martino, conform ESPN.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: