image
Sursa foto: captură video

„Noi de tine, Igoraș, ne-am săturat”; Emilian Crețu a lansat piesa „Durdom Pa Pa” în contextul prezidențialelor // VIDEO

„Durdom Pa Pa” este o nouă piesă lansată de actorul Emilian Crețu, prezentatorul emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV. De data aceasta, îndrăgitul influencer și-a dedicat creația unui alt subiect actual pentru Republica Moldova - alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Videoclipul piesei prezintă o nuntă în care mireasa este nefericită, pentru că trebuie să-și lege soarta de un anumit Igor care a făcut-o de rușine.

„Am auzit că încă mă iubești. / Vrei să vii cu încă un culioc de scuze iar. / Să mă mărit vrei, să mă păcălești. / Așa murdar pe obraz și buzunar./ Eu anul ăsta nu mă mai mărit, / Ce asta-i nuntă unde mirii poartă mască?! / Dar noi de tine, Igoraș, ne-am săturat. / Aștept pe cineva chiar să mă iubească”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Vă îndemnăm să savurați noul videoclip marca Emilian Crețu care, în câteva ore de la lansare, a acumulat deja circa 300 de mii de accesări, mii de distribuiri și comentarii.

Citeşte mai mult despre

comentarii: