image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid are portofelul pregătit: AS anunță pe prima pagină adevărata lovitură pentru PSG

Presa din Spania continuă să scrie despre iminența unui transfer pe axa PSG - Real Madrid.

AS scrie azi pe prima pagină că gruparea franceză are nevoie de 90 de milioane de euro pentru a echilibra balanța și a respecta fair-play-ul financiar. Soluția este una singură: să vândă un jucător. Iar Real Madrid "are portofelul pregătit" pentru a-l lua pe unul dintre Neymar și Mbappe.

Pornind de la informațiile publicate de Football Leaks în privința situației în care se regăsește PSG, acum, jurnaliștii de la AS au făcut un nou calcul și au ajuns la concluzia că formația lui Nasser Al-Khelaifi mai are nevoie să încaseze 90 de milioane de euro din transferuri, pentru a echilibra balanța financiară. În caz contrar, campioana Franței riscă excluderea din UEFA Champions League.

Spaniolii scriu că în 2014, PSG a mai fost penalizată cu o amendă de 60 de milioane de euro, pe care să o plătească în următorii 3 ani, pentru încălcarea normelor privind fair-play-ul financiar. Acum, o nouă sancțiune ar însemna un dezastru pentru campioana Franței, care ar fi exclusă din cea mai importantă competiție continentală intercluburi.

Astfel, PSG e clar că este nevoită să vândă. Iar Real Madrid stă la pândă, scrie AS. Neymar și Mbappe au un sezon excelent în Franța. Fiecare are o rată de 16 goluri în 19 meciuri (0,84 goluri pe meci). Cifre excelente pentru cei doi, care au reușit 45% din cele 71 de goluri înscrise de PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Cifrele celor doi sunt mult mai bune decât ale oricărui jucător de la Real Madrid. Benzema are 11 goluri în 26 de partide, adică 0,42 reușite pe meci. Francezul e urmat de Bale, cu o rată de 0,45 goluri pe meci.

"Real Madrid are portofelul pregătit pentru a-l lua pe unul dintre Neymar și Mbappe", mai scriu cei de la AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: