image
Sursa foto: as.com

Ronaldo, aroganța supremă față de președintele Realului: Momentul ales să o facă spune totul

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, avea de gând să-i pregătească o plecare "de gală" lui Cristiano Ronaldo, înainte de transferul său la Juventus, însă acesta a dat peste cap planurile madrilenilor.

Astfel, ceremonia grandioasă pusă la cale pentru unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului nu va mai avea loc, conform publicației As. De astfel de ceremonii au avut parte și legendele Casillas sau Raul.

Momentul ales de Perez pentru ceremonie, 6 iulie, coincide cu data din 2009, în care starul portughez a fost prezentat ca noul jucător al lui Real Madrid. Ronaldo ar dori astfel să rupă orice legătură cu președintele Florentino Perez, cel cu care se află de ceva vreme într-un conflict de la distanță, scrie digisport.ro.

În urmă cu 9 ani, când Cristiano a semnat cu Real, stadionul Santiago Bernabeu a fost plin ochi. Pe lângă cei 85.000 de oameni din arenă, alți 5.000 de fani au așteptat în fața stadionului, care s-a dovedit neîncăpător pentru cel mai scump jucător al planetei la acel moment. 94 de milioane de euro a plătit Real celor de la Manchester United.

După se a refuzat ceremonia fastuoasă, Ronaldo ar fi anunțat că își va lua rămas bun printr-un simplu mesaj.

În cei 9 ani petrecuți în tricoul blanco, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 450 de goluri marcate în 438 de meciuri oficiale. Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" îşi doreşte să plece de la Real din cauza neînţelegerilor cu preşedintele Perez, care nu i-a mai mărit salariul, așa cum îi promisese după ce madrilenii au câștigat Champions League în 2017. Portughezul câştigă acum 21 de milioane de euro pe an şi a solicitat un salariu la nivelul lui Messi şi Neymar, care primesc 45 de milioane de euro pe sezon la Barcelona, respectiv 48,9 milioane de euro pe stagiune la PSG.

uventus, campioana ultimilor 6 ani din Italia, e gata să pună pe masă peste 100 de milioane de euro pentru atacantul de 33 de ani, care va avea un salariu de 30 de milioane de euro pe an, iar cu tot cu bonusuri poate ajunge la 40, cel mai mare din istoria fotbalului italian. Conform As, atacantul portughez ar urma să fie prezentat pe data de 7 iulie, la ora 7 (P.M.), cifra pe care a purtat-o pe tricou aproape toată cariera. Mai mult, italienii i-au pregătit același tricou, cel care acum este purtat de Cuadrado.

Real Madrid l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, pentru 94 de milioane de euro în 2009, după ce "diavolii" îl achiziționaseră în 2003 de la Sporting Lisabona în schimbul a 17,5 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: