image
Sursa foto: Allegri, Juventus

Allegri şi-a anunţat jucătorii că va pleca de la Juventus: Cine îi va lua locul

Massimiliano Allegri o va părăsi pe Juventus după patru ani pe banca "Bătrânei Doamne". Corriere dello Sport susţine că actualul "principal" al lui Juve şi-a anunţat deja jucătorii că nu va rămâne şi sezonul viitor la liderul din Serie A, după eşecul categoric din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, 0-3 cu Real Madrid.

Jurnaliştii italieni susţin că locul lui Allegri va fi luat de Carlo Ancelotti, care şi-a luat câteva luni de pauză după ce a fost demis de Bayern Munchen.

Ar fi o revenire la Juve pentru Ancelotti, care a mai fost antrenorul torinezilor între 1999 şi 2001, perioadă în care a cucerit doar un trofeu, Cupa UEFA Intertoto.

Antrenorul în vârstă de 58 de ani le-a pregătit în carieră pe Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid şi Bayern Munchen.

19 trofee a cucerit Ancelotti ca antrenor, cele mai multe cu Milan, opt. A câştigat de trei ori Liga Campionilor, o dată cu Real Madrid şi în două rânduri cu AC Milan.

Allegri are şapte trofee pe banca lui Juve: trei titluri, trei Cupe şi o Supercupă a Italiei. A pierdut însă ambele finale ale Ligii Campionilor în care au ajuns "bianconerii", în 2015 şi 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: