image
Sursa foto: Getty Images

Ce lovitură! Cristiano Ronaldo mai are o singură variantă de transfer în această vară

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu participă la cantonamentul lui Manchester United din această vară, așa cum a anunțat chiar clubul englez săptămâna trecută.

Acest lucru a alimentat și mai mult zvonurile plecării portughezului de pe Old Trafford în perioada de transferuri actuală, deși fotbalistul a invocat motive ce țin de familie.

Deși Manchester United "ține cu dinții" de CR7, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur este decis să plece. Jorge Mendes a discutat cu mai multe echipe în această vară, printre care Bayern Munchen, PSG sau Chelsea, iar campioanele Germaniei și Franței au spus "pas".

În aceste condiții, Chelsea a rămas singura variantă viabilă pentru Cristiano Ronaldo în această vară. Presa din Anglia scrie că Barcelona și Napoli și-au manifestat și ele interesul, dar nu sunt pregătite din punct de vedere financiar de o astfel de mutare.

Londonezii au luat deja legătura cu impresarul fotbalistului, care s-a întâlnit recent cu Tedd Boehly. Noul patron al lui Chelsea vrea să dea o lovitură importantă de imagine vara aceasta, după ce a preluat clubul, iar Cristiano Ronaldo este alesul.

Casele de pariuri din Anglia oferă acum o cotă de 2.1 pentru ca Ronaldo să semneze cu Chelsea în această vară. Pentru ca starul lusitan să semneze cu Bayern, cota este de 4.33, în timp ce un transfer la AS Roma are cotă 8.5.

Potrivit Le Parisien, Cristiano Ronaldo s-a ”autopropus” la PSG și miza că relația apropiată pe care agentul său, Jorge Mendes, o are cu Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului din Franța, va face posibilă mutarea.

Răspunsul conducerii PSG-ului a venit rapid, însă nu a fost cel la care Cristiano Ronaldo se aștepta.

Sursa citată anterior scrie că PSG a transmis că, cel puțin deocamdată, nu e loc pentru Cristiano Ronaldo în lot. De altfel, conducerea clubului francez încearcă în această vară să scape de mai mulți jucători.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: